Toyota Австралії голову Давида Бюттнер говорить, що він нічого не знає про повідомляє, що 300000 гібридних автомобілів Prius буде нагадати всьому світу.
Після скарг на Prius гальмівна система проблеми були отримані в Японії, Токіо газета повідомила в понеділок модель буде нагадати всьому світу.
Але запуск австралійського виробництва гібридних Camry в Мельбурні в понеділок, пан Бюттнер говорить, що він не сказав у штаб-квартирі в Японії Toyota Prius чи транспортні засоби будуть відкликані або доповіді про відкликання були точними.
"Я нічого не знаю про ці доповідях, крім того, що я прочитав у газеті сьогодні вранці," Пан Бютнер сказав журналістам.
"Там немає майбутніх нагадує, що я не знаю ... з Prius як у глобальному масштабі і в Австралії в даний час розслідування триває. Я, безумовно, подобається думати, що в найближчі дні не буде деяке формальне оголошення на глобальному рівні і що б не сталося глобально, як правило, ми б кроком в лінію ".
Г-н Бюттнер каже, гальмові проблема зачіпає "відчуття" гальмами, а не їх фактичних показників і не викликало яких-небудь про аварії.
Він сказав, що не буде проблеми з новою гібридною Camry, оскільки моделі мають різні гальмівних систем.
"Наскільки мені відомо, абсолютно немає, що це інший механізм гальмування, ніж у Prius, сказав він.
"Питання з Prius є відчуття гальм, а не несправності гальм, і пов'язано з тим, є різні комплектуючі, пов'язано з тим, ми продали 180000 цих гібридних Camrys глобально З моменту запуску в США в 2006 році і тестування 'VE зроблено тут, там не було проблеми з гальмами на всіх ".
Австралія Toyota випускає 10000 гібридних Camrys, перший гібридний автомобіль буде зроблено в Австралії.